Monitorul Oficial Local Formulare Electronice Sesizari Online Verificare Cereri
Despre noi Oraş Însurăţei Consiliul Local Informaţii publice Proiecte şi Investiţii Relatii cu publicul Directia de asistenta sociala Contact
Anunt
IN PERIOADA 02.06.2021 - 16.07.2021 TITULARII CERERILOR DE LOCUINTA ANL VOR TREBUI SA COMPLETEZE DOSARELE
PE PERIOADA SITUAȚIEI DE URGENȚĂ INSTITUITE PRIN DECRETUL NR. 195/2020 PRIVIND INSTITUIREA STĂRII DE URGENȚĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI, ORAȘUL ÎNSURĂȚEI, ÎN RELAȚIILE CU ALTE AUTORITĂȚI ȘI INSTITUȚII PUBLICE, PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE, UTILIZEAZĂ CA INSTRUMENT DE COMUNICARE OFICIALĂ POȘTA ELECTRONICĂ. e-mail: primariainsuratei@yahoo.com
Calendar
October 2021
L M M J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Concursuri şi cariere - anunţuri

1. Anunt organizarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante in data de 06 septembrie 2021
1.1. Anunt rezultat selectie dosare pentru concursul de ocupare a posturilor vacante de asistent medical, compartiment Asistenta Medicala Al Directiei de Asistenta Sociala.
2. Anunt organizarea concursului de recrutare in data de 30 august 2021, in vederea ocuparii unei functii publice de executie vacante de referent, clasa a III-a, grad profesional superior, compartiment Camera agricola.
2.1. Anunt rezultat selectie dosare pentru concursul de ocupare a postului vacant de referent, clasa a III-a, grad profesional superior, compartiment Camera agricola.
2.2. Anunt rezultat examen concurs pentru de ocupare a postului vacant de referent, clasa a III-a, grad profesional superior, compartiment Camera agricola.
3. Anunt privind concursul din 09 august 2021, pentru ocuparea postului vacant Sef Serviciul Public de Salubrizare Insuratei
3.1. Anunt rezultat selectie dosare pentru concursul de ocupare a postului vacant corespunzator functiei contractuale de conducere, de sef a serviciului de salubrizare Insuratei.
3.2. Anunt rezultat proba scrisa pentru concursul de ocupare a postului vacant corespunzator functiei contractuale de conducere, de sef a serviciului de salubrizare Insuratei.
4. Anunt privind organizarea examenului de promovare a functionarilor publici - 15 iulie 2021
4. Anunt concurs ocupare posturi vacante - pentru 13.01.2020
4.1 Proces verbal - Selectie dosare angajari
4.2 Centralizator nominal al rezultatelor
4.3 Raportul final
5. Anunt concurs ocupare posturi vacante - 27.05.2019
5.1. Rezultat selectie dosare ocupare posturi vacante
5.2. Rezultat proba practica
5.3. Rezultat interviu
5.4. Centralizator rezultate
6. Rezultatul interviului aferent concursului pentru ocuparea functiei contractuale de executie inspector de specialitate, grad profesional debutant, compartiment investitii si achizitii publice.
6.1. Primaria Orasului Insuratei, organizeaza in data de 19 iunie 2018 concursul pentru ocuparea a doua functii contractuale de executie, pe perioada nedeterminata: inspector de specialitate, grad profesional debutant, compartiment investitii si achizitii publice; administrator II, piata agroalimentara si targ en gross(activitate autofinantata)
6.2. Rezultatul selectiei dosarelor concursului de ocuparea a doua functii contractuale de executie pe perioada nedeterminata: inspector de specialitate, grad profesional debutant, compartiment investitii si achizitii publice si administrator II piata agroalimentara, targ en gross, din cadrul aparatului de specialitate al primarului orasului Insuratei, judetul Braila
6.3. Rezultatele probei scrise a concursului pentru ocuparea functiei contractuale de executie, administrator II piata agroalimentara si targ en gross, organizat in data de 19 iunie 2018, ora 10:00, la sediul autoritatii publice - Primaria Orasului Insuratei
7. Anunt concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie temporar vacante.Cu formularele aferente:
- Formular de inscriere 2018
- CV in format european
- Declaratie proprie raspundere
- Fisa postului
- Model adeverinte
- OPIS
7.1. Rezultatul selectiei dosarelor
7.2. Rezultatul probei scrise
8. Anunt privind atribuirea autorizatiilor TAXI pe raza orasului Insuratei, judetul Braila.
9. Primaria orasului Insuratei organizeaza in data de 5 decembrie 2017 concursul de recrutare pentru ocuparea a doua functii publice de executie vacante, din cadrul aparatului de specialitate al primarului orasului Insuratei, judetul Braila.
9.1. Rezultatul selectiei dosarelor concursului de recrutare organizat pentru ocuparea functiilor publice.
FORMULARELE SE GASESC LA SECTIUNEA - INFORMATII PUBLICE - INFORMATII SI FORMULARE, PUNCTELE 7, 8,9
9.2. Rezultatul probei scrise a examenului/concursului de recrutare, pentru ocuparea functiei publice de executie vacante de inspector, grad profesional debutant, compartiment buget contabilitate, Serviciul financiar contabil, din cadrul aparatului de specialitate al primarului Orasului Insuratei, judetul Braila, organizat in data de 05 decembrie 2017, ora 10:00, la sediul Primariei Orasului Insuratei.
9.3. Centralizator nominal si rezultat interviu
10. Primaria orasului Insuratei organizeaza in data de 9 noiembrie 2016 concursul de recrutare pentru ocuparea a doua functii publice de executie vacante, din cadrul aparatului de specialitate al primarului orasului Insuratei, judetul Braila.
FORMULARELE SE GASESC LA SECTIUNEA - INFORMATII PUBLICE - INFORMATII SI FORMULARE, PUNCTELE 7, 8,9
10.1. Rezultatul selectiei dosarelor concursului de recrutare organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de inspector, din cadrul aparatului de specialitate al primarului orasului Insuratei, judetul Braila.
10.2. Rezultatul concursului de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie vacanta, inspector, grad profesional debutant, compartiment buget contabilitate al Serviciului financiar contabil, din cadrul aparatului de specialitate al primarului orasului Insuratei, judetul Braila, organizat in data de 9 noiembrie 2016, la sediul Primariei Orasului Insuratei.
11. Primaria orasului Insuratei organizeaza concurs in data de 4 iulie 2016 pentru recrutarea a doua functii publice de executie vacante,de inspector, compartiment impozite si taxe locale al Serviciului Financiar Contabil. Formularele se gasesc la sectiunea "Informatii publice"
10.1 Rezultatul selectiei dosarelor concursului organizat pentru doua functii publice de executie vacante,de inspector, compartiment impozite si taxe locale al Serviciului Financiar Contabil.
10.2 Rezultatul probei scrise la concursul organizat in data de 4 iulie 2016 pentru recrutarea a doua functii publice de executie vacante,de inspector, compartiment impozite si taxe locale al Serviciului Financiar Contabil. Formularele se gasesc la sectiunea "Informatii publice"
10.3 Rezultat interviu la concursul organizat in data de 4 iulie 2016 pentru recrutarea a doua functii publice de executie vacante,de inspector, compartiment impozite si taxe locale al Serviciului Financiar Contabil. Formularele se gasesc la sectiunea "Informatii publice"
10.4 Rezultatul final la concursul organizat in data de 4 iulie 2016 pentru recrutarea a doua functii publice de executie vacante,de inspector, compartiment impozite si taxe locale al Serviciului Financiar Contabil. Formularele se gasesc la sectiunea "Informatii publice"
11. Primaria orasului Insuratei organizeaza concurs in data de 16 mai 2016 pentru recrutarea a trei functii publice de executie vacante,de inspector, compartiment impozite si taxe locale al Serviciului Financiar Contabil.
11.1. Rezultatul selectiei dosarelor concursului organizat pentru ocuparea a doua functii publice vacante de inspector, grad profesional debutant, compartiment impozite si taxe locale, Serviciul financiar contabil.
12. Primaria Orasului Insuratei organizeaza concurs in data de 12 mai 2016, pentru ocuparea postului vacant corespunzator functiei contractuale de executie, pe perioada nedeterminata, inspector de specialitate, gradul II, compartiment Camera Agricola
12.1. Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant corespunzator functiei contractuale de executie, de inspector de specialitate, gradul II, compartiment Camera Agricola
12.2. Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant corespunzator functiei contractuale de executie, de inspector de specialitate, gradul II, compartiment Camera Agricola
13. Primaria orasului Insuratei organizeaza concurs in data de 23 martie 2016 pentru ocuparea postului vacant corespunzator functiei contractuale de executie, pe perioada nedeterminata - sofer I, categoria C pentru autogunoiera, din cadrul Serviciului Public de Salubrizare